2008. november 22.

Lemaradás

.
Az utóbbi időben egy kicsit elmaradtam a blog karbantartásával, mivel Zsófi nem igazán hagyott a gép elé ülni huzamosabb időre. A kisasszony verseny súlya már 5 és fél kiló, így a ruháit roham léptekben növi ki. Muszáj volt egy-két ruhát beszereznem a netről, így az utóbbi időben ezzel ment el a szabadidőm egy része.

Mivel már igencsak a hűvösebb napokat tapossuk, egy kihízott bundás pulcsimból készítettem neki egy vékonyabb bundazsákot. Én már csak ilyen újrahasznosító vagyok. Egész jó lett, bár a varrógép egy kicsit meghúzta az anyagot.


Sebaj, már megrendeltem a géphez a felső anyag továbbítót, remélem azzal szebben tudom majd megvarrni a vastagabb és nyúlósabb anyagokat. Már alig várom, hogy itt legyen!


Közben készült Zsófinak egy új gyapjú külső is, mert a régiek már igencsak passzosak (és akkor finoman fogalmaztam). Ez is gyapjú pulcsiból készült és az ominózus Y-gumival van körbeszegve.


Már túl van egy-két bevetésen, eddig jól szuperált. Egy helyen kell még lanolint rákennem, mert ott egy kicsit hamarabb nyirkosabbnak éreztem.

1 megjegyzés:

puhababa írta...

Jaj de szép ez a gyapjúkülső!!! Ugye láthatom két hét múlva élőben? Pindi