2008. október 26.

Szemem fényei

.

Két rosszcsont. De imádni való csontok! Az egyik mindig "valamit" (=édesség), a másik pedig állandóan cicit szeretne.

Zsófi szépen gyarapszik 7 hetesen mér 4850 gramm. Persze ilyen evésintenzitás mellett ez nem csoda, ha így folytatja, igazi kis Gombóc Artúr lesz belőle. Bár a bátyját elnézve 4 éves elmúlt és alig 15 kg, nem hiszem hogy Zsófit ez a veszély fenyegetné. Azt persze már nem bánnám, ha az evések közt kibírna mondjuk 2,5-3 órát, de hát erről szól az igény szerinti szoptatás. Persze emellett igazi kis ölbebaba. Imád kézben lenni, és az az igazság, hogy csak ekkor van csendben. Jó. Akkor próbáljuk ki a hordozást. Barátnémtől kölcsönkaptam egy Amazonas hordozókendőt. A mamami-s vidókból elég hamar ráéreztem a kötözés ízére, de sajnos Zsófink nem szeretni. Állandóan feszeng és "morog" benne.
Pedig olyan jó lenne, ha megszeretné. Remélem idővel ez is kialakul.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ildi! Csodálatos gyerekeid vannak, gratulálok hozzájuk! A kendő miatt ne aggódj, ha gyakran teszed bele Zsófit, meg fogja szeretni! nekünk is hosszú idő kellett, mire megszoktuk, de most már el sem tudnám képzelni ez életet kendő nélkül.

és kicsit OFF: egy játékra hívnálak, ha lesz egy pár perced. részletek: kaulics.spaces.live.com

üdv:
egy zugolvasód, magdi

Orsi írta...

Szia Ildi!

Csatlakozom az előttem íróhoz, gyakran kell beletenni a kendőbe a gyereket és hidd el megszokja. Ezt egy bölcs öreg anyu mondatja velem! Különben szépek vagytok a képen!

Névtelen írta...

Én még csak egy gyereket hordoztam, de eleinte tényleg többször kellett beletenni, aztán később olyan jókat aludt benne :-)